Teszt: Benton Fermentált szemránckrém

Olyan kis ártatlannak tűnik az a kis fekete tubus, pedig egy igazán combos szemránckrémet takar.

Neked is fontos a szemed körüli bőr? Nekem is. Azt akarom, hogy a lehető legfeszesebb legyen. Azt akarom, hogy a szemem éljen, és semmi ne vonja el a figyelmet róla.
42 éves vagyok. Szemüveget/kontaktlencsét hordok. Sokat mosolygok. Azaz minden adott ahhoz, hogy a szemem körüli bőr egyre kevésbé legyen sima. Ezért is vigyázok rá. A szemránckrém az alapvető napi rutinom része.

Amikor azt mondom, hogy valamiből már a másodikat használom, akkor az jelent valamit. Általában bőven ellátnak új kozmetikumokkal és kipróbálni valókkal, így amikor valamit másodszorra is használni kezdek, akkor az jól működik.

Benton fermentált szemránckrém

A Benton fermentált szemránckrémének már a csomagolását is szeretem. Fekete, könnyen kezelhető, elegáns kis tubus. Könnyen magammal vihetem, mindenhol passzol, jól záródik és jól nyitható. Talán az egyetlen negatívum ezen a fronton, hogy kicsit nehéz a kiadagolt mennyiséget szabályozni. Párszor már azért jobban túlnyomtam, mint ahogy szerettem volna. De még mindig sokkal higiénikusabb ez a megoldás, mint a tégelyes. Tudom, hogy az elegánsabb, de a tubusban mégis jobban bízok. Mivel viszonylag sokat utazom, nekem praktikus is nagyon.

A kinyomott krém fehér, viszonylag sűrű, egyben marad, amíg el nem kezdem eldolgozni. Ennek köszönhetően nagyon precízen lehet vele dolgozni, ahová teszem, ott marad, nem veszik belőle semmi kárba. Viszonylag könnyű eloszlatni, nem kell hozzá erő, és a felszívódási idejét én közepesnek mondanám. Cserébe viszont nyom nélkül szívódik fel. Mivel nem zsíros érzetű, vagy folyékony, a bőr készen áll akár a sminkelésre is. Ezt különösen szeretem benne. Semmi utóérzés, csak a szép bőr.

Szépen megnyugtatja a szemem környékét. Minden pirosságot lehúz, így azonnal frissebbnek tűnik a tekintetem. Viszonylag kevés a szarkalábam, sokkal inkább feszesség fronton van szükségem segítségre. Azt a kevés barázdát, amim van szépen kisimítja, és a szemhéjam is feszesebb. Ehhez hozzátartozik, hogy én a szemráncomra is teszek belőle, és a szemhéjam feszességén ez azonnal meg is látszik.

A kis tubus meglepően sokáig elég. És ami szintén a negatív oldalhoz tartozik, az a csomagolásnak köszönhető, hiszen nem teljesen követhető, hogy mennyi van még benne, és a vége felé nehéz kiimádkozni belőle a maradék adagokat.

Kifejezetten a kedvencem lett, és szívesen ajánlom bárkinek. Pedig a viszonylag alacsony ára miatt kevesebbre számítottam tőle.

A Benton fermentált szemráncrémet itt találod.

Cikk megosztása

Hozzászólás (0)

Hozzászólás