Teszt: COSRX Egy lépéses pattanás elleni lapka

Több lépés egyben, azaz a praktikum és a hatás van a középpontban.

Valahányszor utazom, törekszem arra, hogy a praktikum domináljon. Szeretem a rétegező, megoldás fókuszú, rugalmas koreai bőrápolást, de amikor utazom vagy éppen nagyon sűrű az életem, akkor a zen kerül a középpontba.

 

Ilyenkor jönnek a képbe az univerzálisan használható, vagy egy lépésbe sűrített kozmetikumok, mint például a COSRX egy lépéses pattanás elleni lapkája.

 

Mi mindenre használható a COSRX Egy lépéses pattanás elleni lapka?

 

1. Tisztít

 

Van az a rettenetes érzés utazáskor, amikor mintha egy tapadós, ragacsos réteg lenne a bőrödön, és alig várom, hogy megszabadulj tőle. Akár utazom, akár nem, valamiért ilyenkor ösztönösen a COSRX lapkáihoz nyúlok.

Amikor áttörlöm vele az arcomat, érzem is, hogy alapos vagyok. Először a rücskösebb felét szoktam használni, aztán áttérek a simábbra.

Gyorsan megszabadít a szennyeződésektől. Ráadásul tudom, hogy hámlaszt is, azaz a tisztítás mély.

 

2. Hámlaszt

 

Kombinált bőröm van, zsírosabb, ugyanakkor hajlamos a vízhiányra. Régebben száraz, hámló részek is voltak rajta, de amióta a bőrápolásra sokkal jobban odafigyelek, azóta ezzel nincs gondom. Rendszeresen hámlasztok. Ha nem teszem, akkor a pattanások/mitesszerek mennyiségén azonnal látszik, hogy pedig a bőröm igényli a mélyebb tisztítást.

 

Amikor utazom, akkor pláne meglátszik minden a bőrömön. Nem akarok esélyt adni a gyulladásra, a pórusaim eltömődésére. Ezért is jó, hogy a lapkával a bőrömnek ez az igénye is meg van oldva.

 

3. Egyensúlyba hozza a bőrödet

 

Nyáron zsírosabb a bőröm, és jobban oda is figyelek arra, hogy anélkül távolítsam el a felesleges faggyút, hogy a bőröm kiszáradna, és duplán beindulna az olajtermelése. Ilyenkor a gyengéd, de alapos tisztítás az, ami számomra meghozza a várt egyensúlyt. A bőröm kezelhetőbb, finomabb, tisztább lesz. A lapkák ebben is nagy segítségemre vannak.

 

4. Megnyugtat

 

Szeretem, ahogy a bőrápolás után nem hogy pirosabb a bőröm, mint régen, hanem nyugodt, finom, kellemes tapintású. Amikor az arcom a lapkák után tiszta, selymes és üde, akkor nincs már szüksége sok termékre a továbblépéshez.

Nyáron egy strandolós napon a lapkák után a COSRX Aloés nyugtató napvédő krémemet teszem fel, és készem is állok. A napvédőt aztán legalább másfél óránkét újra felviszem. Ha van nálam toner, és időm is van rá, akkor a kettő közé még beiktatok egy tonert is. Jól tud esni ez az egyszerűség és hatékonyság időről-időre.

 

Kattints ide a COSRX Pattanás elleni lapkáért!

Cikk megosztása

Hozzászólás (0)

Hozzászólás