Neked buborékozott már az arcod

Mi a jó a So Natural buborékos agyagmaszkban?

A So Natural buborékos maszkja volt az első, amit ebben a témában kipróbáltam, és az első használat felejthetetlen volt. :D

Annyira imádtam az élményt, hogy azonnal áthívtam a barátnőmet is és őt is lekezeltem. És ő is oda volt és vissza.

 

Bocsánat, hogy ennyire előreszaladtam, de tényleg a szépségápolásom egyik legemlékezetesebb alkalmáról beszélek.

 

De kezdem az elején.

 

Szép tégely, friss kinézetű. Olyan, amit bárki fürdőszobájában el tudok képzelni. Ahogy kinyitottam, rendesen tele volt. A csavaros kupak biztonságosan zár. A tégely könnyű és tartós műanyag. Jól bírta a gyűrődést.

 

A benne lévő krém közepesen sűrű, más állagú, mint amire számítottam. A legtöbb maszk, amit ismerek, sűrűbb állagú, nehezebb ennél. Személy szerint el tudnám képzelni kinyomós tubusban, azt talán egy picit még jobba is szeretném, mint a tégelybe nyúlkálást, akkor is, ha spatulával teszem.

 

 

A színe halványabb mentazöld. Az illata engem leginkább a borotvahabra emlékeztet. Ahogy felviszem, elkezd megduzzadni, és buborékozni az ajkamon. Nem úgy, mint ahogy a kádban buborékozik a habfürdő, hanem megduzzad és levegősebbé válik. Ehhez még hozzájön az, hogy halkan pattog és pukkog. Egyszerűen imádom ezt az élményt. Az arcom viccesen néz ki a maszkkal.

 

Szépen, körben elmasszírozom. Aztán lassan elkezd száradni, és a színe is halványabb lesz. Az egyetlen nehézségem vele, hogy egy kicsit tovább tart lemosni, mint ahogy azt én szeretem. Nem olyan vészes, de én türelmetlen vagyok.

 

 

A bőröm kifejezetten friss, jó tapintású, és tényleg sokkal tisztább. A pórusaim kicsit kisebbek, és egyáltalán nem pirosodik ki az arcom. A bőrszínem nyugodt és egyenletesebb. Az arcom feszesebbnek tűnik, és a zsírt is jól szabályozza.

 

Imádom használni. Kifejezetten szórakoztató, ugyanakkor hatékony. Pont ezt szeretem benne annyira.

 

Kattints ide a maszkért!

Cikk megosztása

Hozzászólás (0)

Hozzászólás