Teszt: Bocas TW-100 íves szemöldökcsipesz

A te szemöldökcsipeszed tudja ezt?

Jó ideje volt már egy kedvenc szemöldökcsipeszem, amikor a Bocas TW-100 íves szemöldökcsipeszt tesztelésre megkaptam.

Bocas tw100 íves szemöldökcsipesz

A korábbi csipeszem egy neves sminkes márka szemöldökcsipesze volt. Rövidebb, könnyű, de stabil, egyenes szárú, hegyes végű de nem annyira hegyes, mint a Bocas csipeszé. Kifejezetten könnyű darab volt, ami könnyen elfért a táskámban, de azért elég megbízható. Szerettem.

Amikor kezembe vettem a Bocas szemöldökcsipeszét, egészen más érzés volt. Nem sz a könnyed kis csajos darab. Sokkal hosszabb, és ami még fontosabb, hegyes vége volt. Látszott rajta, hogy komoly darab.

Bocas tw100 íves szemöldökcsipesz

Mivel a másik, egyenes, kisebb, enyhén tompább szemöldökcsipesz volt, eleinte nagyon szokatlan volt, hogy másképp viselkedett, másol voltak a távolságok. Még azt is mondhatom, hogy frusztráló volt az átállás. De megérte.

Ezzel a szemöldökcsipesszel tudok valamit, amit az előző csipeszemmel nem tudtam: akár az egészen kicsi szőröket is precízen el tudom távolítani.

Néha akkor, amikor éppen csak, hogy kidugta a szőr a fejét a bőr alól, ezzel a csipesszel már meg tudom fogni és ki tudom húzni. Ha esetleg egy benőtt szőrnél hívom segítségül, a hegyes és éles fej akkor is segít a szőrt kiszabadítani, és már húzhatom is ki.

Bocas íves szemöldökcsipeszNagyon stabil fogást ad. Nem csúszkál a szőr belőle. Könnyű megfogni vele a rövid szálakat is.

Azért az idők folyamán párszor megcsíptem már magam vele. Fájdalmas. Ugyanakkor rengeteg bosszankodást és idegeskedést megspórolhattam vele, és külön öröm, hogy sokkal hamarabb megszabadulhatok a szálaktól, mint régebben, pláne mivel nem csak a szemöldökömön, de az államon és az arcom oldalán is használom.

Mindig a táskámban van, hogy szükség esetén azonnal ott lehessen.

Cikk megosztása

Hozzászólás (0)

Hozzászólás