Teszt: HS Medicare ezüst fogkefe

Puha és alapos. Amitől valóban mássá vált a fogmosás.

Nagyon érzékeny a fogínyem. Ha nem vigyázok rá eléggé, akkor vérzik. Hajlamos vagyok az aftákra is, ezért nagyon tudatosan mosok fogat. Szóval igazi kihívás a számomra, hogy a fogmosás egyszerre legyen alapos, ugyanakkor elég kíméletes ahhoz, hogy az ínyem ne sérüljön meg.

Az antibakteriális hatás szintén fontos szempont a választásnál a számomra. Ahogy természetesen a fogkrém sem mellékes.

HS Medicare ezüst fogkefe

A HS Medicare ezüst fogkefe első ránézésre is ígéretesnek tűnt. Szeretem a nano fogkeféket. A puhaságuk nem csak kellemes érzés az ínyemnek, jól masszíroz, ugyanakkor nem sérti fel azt. A tisztítás alapos, hiszen a rugalmas, gömbölyített végű szálak különböző hosszúságúak, és rengeteg van belőlük.

Nem kell sikálnom, vagy erősen rányomnom az ínyemre és a fogaimra ahhoz, hogy hatásosan megdolgozza a felületeket. Pont így szeretem.

A koreai nano fogkefék előtt kifejezetten puha fogkeféket vettem, de soha nem tapasztaltam ezt az érzést, amit a HS Medicare ezüst fogkeféivel.

A gondolat, hogy az alap ezüst és antibakteriális, számomra nagyon megnyugtató. A hatásának köszönhetően tisztának érzem a fogaimat és a számat. Mind a leheletem, mind pedig a felületek köszönik, jól vannak. Ez pedig nagyon megnyugtató.

A Heliden fogkrémet választottam mellé, ami szintén kíméletesen tisztít, és gondoskodik arról, hogy a számban a legoptimálisabbak legyenek az állapotok.

Kattints ide a HS Medicare ezüst fogkeféért!

Cikk megosztása

Hozzászólás (0)

Hozzászólás