COSRX Centella ampulla bőrhibákra
1199

COSRX Centella ampulla bőrhibákra

Az érzékeny és pattanásokra hajlamos bőrnek különleges ápolásra van szüksége. Ez az ampulla erősíti a bőrt, kiegyensúlyozza az olaj-víz háztartást, megnyugtat és csökkenti a pórusok méretét. A COSRX Centella ampulla fő hatóanyaga az ázsiai gázló megnyugtatja és regenerálja a bőrt.

Egységár: 354 Ft/ml
7080 7 080 Ft

Elérhetőség: Raktáron

Gyakran jelennek meg pattanások vagy mitesszerek az arcodon?
A bőröd érzékeny, ezért nagyon óvatosan kell vele bánni?
Gondot okoz, hogy a bőröd egyensúlyát megőrizd?

Akkor ennek az ampullának a kifejlesztésénél pont Rád gondoltak.

Hogyan hat a COSRX Centella (ázsiai gázló) ampulla a bőrhibákra? Az ázsiai gázló méltán híres az ellenálló képességéről, ahogy arról is, hogy megnyugtatja és regenerálja a bőrt.

Rendszeres használat mellett a bőröd erősebbé válik, a piros erecskék halványodnak, az olajtermelés és hidratáció kiegyensúlyozódik.

Jótékonyan hat a kollagén termelésére és a bőr rugalmasságának megőrzésére, ezzel is minimalizálva a pórusaid méretét. Elsődlegesen érzékeny, zsíros, pattanásosodásra hajlamos bőrre ajánlott.

Használata:

Naponta kétszer, az arctisztítás után, az érintett területeken használd. Alkalmanként egy-két cseppnyi elegendő belőle.

Kiszerelés: 20ml

Összetevők:

Centella Asiatica Leaf Water, Butylene Glycol, Glycerin, Betaine,1,2-Hexanediol, Allantoin, Sodium Hyaluronate, Centella Asiatica Extract, Arginine, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Chlorophyllin-Copper Complex, Carbomer, Hydroxyethylcellulose


Írj véleményt