COSRX Hialuronsavas hidratáló esszencia
1522

COSRX Hialuronsavas hidratáló esszencia

A hidratáló hatás nem csak a bőröd felszínén érezhető, de a belsejében is. Gyorsan helyrehozza a száraz és durva bőrt. Úgy alkották meg, hogy elég gazdag és tápláló legyen, ugyanakkor képes legyen mélyen bejutni a bőrödbe, és ellátni azt gondoskodó nedvességgel.

Egységár: 57 Ft/ml
5670 5 670 Ft

Elérhetőség:Beszerzés alatt

Jelentkezés a termék elérhetőségének értesítésre, ha ismét készleten van

Hiába kened a bőröd, mégis gyakran húzódik és feszül?

Esetleg száraz, hámló foltjaid vannak?

A bőröd durva tapintású?

Akkor olyan hidratáló eszenciára van szükséged, mint a COSRX Hialuronsavas hidratáló esszencia. Úgy alkották meg, hogy elég gazdag és tápláló legyen, ugyanakkor képes legyen mélyen bejutni a bőrödbe, és ellátni azt gondoskodó nedvességgel.

Használd a toner után, a szérumok és krémek előtt, hogy a lehető leghatékonyabban fejthesse ki a hidratáló hatását.

A hialuronsav teljesen biztonságos hidratáló összetevő, ami természetesen megtalálható a szervezetedben, és minél idősebb vagy, annál kevesebb lesz belőle. Kiemelkedő a vízmegtartó képessége, és a megfelelő méretben/kombinációban egyedülállóan hatékony a hidratáló hatása.

Hasznos tipp a COSRX Hialuronsavas hidratáló esszenciához:

Nem csak önmagában használhatod: keverj egy keveset a krémedhez, szérumodhoz vagy arcolajodhoz, és a hatása lehengerlő lesz.

Használat: Arctisztítás és toner után használd; vigyél fel egy kis mennyiséget az egész arcra. Az ujjbegyeiddel finoman paskolva segítsd a felszívódását. Ezután folytasd az arcápolást hidratálóval. 

Kiszerelés: 100 ml

Összetevők:

Hippophae Rhamnoides Water, Butylene Glycol, Glycerin, 1,2-Hexanediol, Sodium Hyaluronate, Panthenol, Ethyl Hexanediol
 


Írj véleményt