COSRX Natural BHA Skin Returning A-Sol toner
1593

COSRX Natural BHA Skin Returning A-Sol toner

A Cosrx A-Sol toner az aknés, zsírosodásra hajlamos bőr számára nélkülözhetetlen. A Cosrx A-Sol toner 60% fekete méh propoliszt és 1% BHA-t tartalmaz. Elsődleges célja az aknés gyulladás megakadályozása, de nyugtatja és hidratálja is a kezelt területet, ill. előkészíti a következő bőrápolási lépésekre.

Egységár: 47 Ft/ml
4660 4 660 Ft

Elérhetőség:Beszerzés alatt

Jelentkezés a termék elérhetőségének értesítésre, ha ismét készleten van

A Cosrx A-Sol toner 60% fekete méh propoliszt és 1% BHA-t tartalmaz. Elődleges célja az aknés gyulladás megakadályozása. Gátolja a baktériumok szaporodását. Nyugtatja és hidratálja a kezelt területet. 

Ez a könnyű állagú toner összetett bőrproblémákat kezel a propolisz, AHA, természetes BHA és hidratálók segítségével. 

Természetes módon csökkenti a bőr zsírosodását és eltávolítja a szennyező anyagokat. 

Kiváló zsíros, kombinált bőrre.

Használat: arctisztítás után itass át egy vattapamacsot az A-sol tonerrel, és egy vékony réteget vigyél fel a bőrre, a szem és a száj környékét elkerülve. Nappali használat esetén használj széles spektrumú fényvédőt, SPF30 vagy afeletti értékkel. 

Kiszerelés: 100ml

 

 
Összetevők:

Propolis Extract, Alcohol, Butylene Glycol, Sodium Lactate, Lactic Acid, water, Glycolic Acid, Betaine Salicylate, Sodium Hyaluronate, Panthenol, Allantoin, Cassia Obtusifollia Seed Extract, 1,2-Hexanediol, Ethyl Hexan-ediol, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Mekakeuca Alternifolia(Tee Tree) Leaf Oil


Írj véleményt