Dentalcare Aqua aranyionos fogkefe
1722

Dentalcare Aqua aranyionos fogkefe

Antibakteriális fogkefe arany-ionokkal, az érzékeny fogak és fogíny ápolására! Kettős sörtéivel a fogközökből is eltávolítja az ételmaradékot, lepedéket. Lekerekített, puha sörtéi alaposan tisztítanak, mégis csökkentik a fogínyvérzés veszélyét, bevonata pedig gátolja a baktériumok szaporodását.

Elérhetőség:Beszerzés alatt

Jelentkezés a termék elérhetőségének értesítésre, ha ismét készleten van

Dentalcare Aqua aranyionos fogkefe - kék

690 Ft

A termék beszerzés alatt.
Dentalcare Aqua aranyionos fogkefe - pink

690 Ft

A termék beszerzés alatt.
Dentalcare Aqua aranyionos fogkefe - sárga

690 Ft

A termék beszerzés alatt.
Dentalcare Aqua aranyionos fogkefe - zöld

690 Ft

A termék beszerzés alatt.

Az arnyionos fogkefe az arany jótékony hatását ötvözi a kettős sörterendszerel és a rugalmas nyél kialakítással.

Érzékeny fogínyűek is használhatják, puha, kímélő sörtéi alaposan tisztítanak, mégis csökkenti a fogínyvérzés veszélyét. 

Az összes Dentalcare fogkefe kettős sörterendszerű

Szemben a hagyományos fogkefékkel a Dentalcare fogkefék kétféle sörtét tartalmaznak. A finom, hosszabb sörték gyengédek a fogínyhez, míg a normál sörték elvégzik a felületi tisztítást. A gyártó tapasztalata és klinikai kísérletek alapján alakították ki a sörték átmérőjét és mennyiségét, és ez az optimális kombináció biztosítja a hosszú élettartamot és a kíméletes tisztítást. 

A finomabb és hosszabb sörték eltávolítják az ételmaradékokat a fogközökből. A kettős sörte megoldás a legfejlettebb módon tisztítja a fogakat és egyben finoman masszírozza a fogínyt is. 

A fogkefék sörtéit általában szögletesre vágják, azonban a Dentalcare sörtéi gömbölyítettek. Így még a gyerekek növekedésben lévő fogaihoz és az érzékeny fogínyűek is használhatják.
A Dentalcare Supersoft 015 fogkefe 0,15mm-es ultra vékony sörtéket használ, amelyek kb. 30% puhábbak a hagyományos fogkeféknél. A vérzésre hajlamos, érzékeny fogínyhez is ideális. 

Minden Dentalcare fogkefe sörtéi antibakteriális bevonattal vannak ellátva, amelyek a baktériumok akár 99.9%-át elpusztítják! 

A bevonat megakadályozza a baktériumok szaporodását, ezáltal gátolják a fogszuvasodást és a rossz lehelet kialakulását.  

Kiszerelés: 1db


Írj véleményt