Diaforce szemmaszk
150

Diaforce szemmaszk

DiaForce Miskin Gold Hydrogel Eye Patch - hidrogél szemtapasz megújult csomagolásban. A növényi kollagén, gyógynövények, zöld tea, uborka, aloe, gyöngy-, és gyémánt por, C-vitamin, kaviár, tengeri alga és más, 100%-ban természetes összetevők mélyen hidratálják és kondicionálják a szem alatti érzékeny bőrt.

6280 6 280 Ft

Elérhetőség:Beszerzés alatt

Jelentkezés a termék elérhetőségének értesítésre, ha ismét készleten van

Gél állagú, 100%-ban természetes fehérjéből álló tapasz, mely fehérje megtalálható a bőrben, az izmokban, inakban és a csontokban is. A fehérjeszálak "keresztbe szövésével" érik el a tapaszként használható anyagot, mely meleg vízben teljesen lebomlik, ezáltal maximálisan környezetbarát is. (Szabadalmaztatott koreai technológia, ami már elindult világhódító útjára.)

Mivel maga az eye patch bőrazonos összetevőkből áll, segíti a hatóanyagok mélyebb felszívódását. A növényi kollagén, gyógynövények, zöld tea, uborka, aloe kivonat, a gyöngyház-, és gyémánt por, C-vitamin, kaviár, tengeri alga és más, 100%-ban természetes összetevők mélyen hidratálják és kondícionálják a szem alatti érzékeny bőrt.

Egyszerű és biztonságos a használata.
Azonnal látható eredmény: hidratáló, tápláló, és lifting hatású.
Kellemes, hűsítő érzést ad, nyugtatja a bőrt, és a szem alatti duzzanatot/táskát is lehúzza, frissíti a bőrt.
A tapasz nedvességtartalma több, mint 60%, melyet átad a bőrnek, ezáltal használat közben a tapasz vastagsága folyamatosan csökken.
Hipoallergén, és bármilyen bőrtípusra alkalmazható.

Használat:
A csomagolásban található kis kanál segítségével leválasztunk egy tapaszt, és feltesszük a megtisztított bőrre a szem alá úgy, hogy a keskenyebbik vége legyen a szemzug felé.
20-30 perc után az elvékonyodott tapaszt távolítsuk el, amennyiben maradt még zselé a szemünk környékén, azt finoman masszírozzuk be a bőrbe. Ne mossuk le!

30 alkalomra elegendő mennyiség.

Összetevők:

Purified Water, Propylene Glycol, Butylene Glycol, Orange Peel Extract, Aloe Vera Leaf Extract, Beta—Glucan, Carrageenan, Ceratonia Siliqua Gum, Guar Gum, Green Tea Extract, Seaweed Extract, Glucose, Colloidal Gold (100ppm Diluted Solution 0.1%), Diamond Powder (100ppm Diluted Solution 0.1%), Rose Extract, The Petals Of Chamomile Extract, Pomegranate Extract, Tea Tree Extract, Eucalyptus Extract, Collagen, Glycine Max (Soy Bean) Phytoplacenta Extract, Flavoring, Disodium EDTA, Mica, Pearl Powder


Írj véleményt