865

Hera Signia krém minta

Prémium kategóriás krém az Amorepacifictől, mely 50 éves kutatómunka eredményeként, 3 millió, nárciszból kivont őssejtet tartalmaz. Rendkívül hatékony regeneráló krém, mélyen a bőrbe hatol, segít kisimítani a ráncokat, javítani a bőr rugalmasságát. Lágy nárcisz illat, selymes és hidratált bőr.

240 240 Ft

Elérhetőség:Beszerzés alatt

Jelentkezés a termék elérhetőségének értesítésre, ha ismét készleten van

A növényi őssejtek a leghatékonyabb bőrápolók közé tartoznak. A Hera választása is a nárcisz őssejtekre esett. A nárcisz őssejtekben lévő hatóanyagok hozzájárulnak a szép és egészséges bőr eléréséhez. A bőr vitalitása visszanyerhető és megtartható a segítségükkel.

A Hera Signia krémben 3 millió nárciszból kivont őssejt található, melyek egyéb hasznos összetevőkkel együtt rendkívül eredményes bőrápolót alkotnak. Mélyen a bőrbe jutva képes szemmel látható változásokat elérni, segít csökkenteni a ráncokat és javítani a bőr feszességét. Bőrregeneráló hatásának köszönhetően csökkenhetnek a bőr látható öregedésének jelei.

Lágy, krémes állaggal és finom nárcisz illattal kényezteti érzékeidet. Segítségével megjelenésed épp úgy kivirágozhat, mint egy üde tavaszi rét, telis tele nárciszokkal.

Használata: Alkalmazd olyan mennyiségben az orcákon, az állon és a homlokon, hogy egyenletesen el tudd oszlatni az arcod egész területén. Finom, masszírozó mozdulatokkal dolgozd bele a bőrödbe.

Kiszerelés: 1ml


Írj véleményt