666

History of Whoo All in One krém minta

Bőrregeneráló krém, amelyet a kíniai orvosok a császár és a királyi család tagjainak bőrproblémáira fejlesztettek ki. Ősi recept és modern technológia, hogy visszaadd és megtartsd a bőröd egészségét.

190 190 Ft

Elérhetőség:Beszerzés alatt

Jelentkezés a termék elérhetőségének értesítésre, ha ismét készleten van

A bőr egyenetlenségeit hatékonyan kezelő krém, mely ráadásul aktiválja a bőr sejtjeit az öngyógyításra. Javítja a vérkeringést, az ellenálló képességet, ily módon állítja vissza és segít megtartani az egészséges és ápolt bőr fényét és tónusát.

  • kínai gyöngyárpa
  • kínai yam-gyökér
  • lótusz

Kínai gyöngyárpa: Már 600 éve olyan növényként ismert, ami a legtöbb tápanyagot és életerőt adja, mivel ez a legnagyobb nyomelemtartalmú gabonaféle. Tartalmaz káliumot, kalciumot, magnéziumot és foszfort is. A magnézium semmi mással nem helyettesíthető ásványi anyag, mely a legdurvább, legszárazabb bőrre is rendkívül jótékony hatással van.

Kínai yam-gyökér: A kínai gyógyászat szemszögéből nézve a wild yam megnöveli a „chi”, az életenergia áramlását, valamint E-vitamin tartalma feszesíti és fiatalítja a bőr szöveteit.

Lótusz: A lótuszvirág jótékony hatását a kozmetikai ipar már régen felfedezte. Azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy mostoha körülmények között is még a mocsárban is illatozó virággá fejlődik
Találhatunk benne:

  • Keményítőt, amely nyugtatja a bőr irritációt, vörösséget, és gyulladást.
  • Az aminosavak a sejtek regenerációját biztosítják.
  • A lipidek a sejtműködés elősegítéséhez járulnak hozzá.
  • Kiemelkedő jelentősége van a benne található C vitaminnak, és a flavonoidoknak
  • A lótusz kivonata, olyan kiváló tulajdonságokkal rendelkezik, melyeket nem hagyhatunk figyelmen kívül. Regenerálja, erősíti, és védi a bőr immunrendszerét, hidratál, táplál, védi a sejtek, és erek falát, és azzal, hogy segít megállítani a sejtek szabad gyökök általi rongálódását, gátolja az öregedést.

Használat:
Miután eltávolítottad a sminket az arcodról, tegyél egy keveset az orrod két oldalára. Masszírozd finoman a bőrödbe belülről kifelé haladva.

Kiszerelés: 1 ml


Írj véleményt