261

History of Whoo Ja Saeng Miniszett négy részes

Egy királyi márka a különlegesre vágyóknak

A gyógyító és helyreállító Ja Saeng esszenciával a középpontban , és a Jinyul Bőrkiegyenlítővel, Lotionnal és Krémmel támogatva és tökéletes szinkronban működve, hatékonyan kondicionálják a bőrt, kisimítják a ráncokat, javítják a bőr rugalmasságát a láthatóan egészségesebb, fiatalosabb bőrért.

9990 9 990 Ft

Elérhetőség: Raktáron

Jinyul Bőrkiegyenlítő 20ml
Hidratáló hatású toner, mely helyreállítja a bőr nedvességszintjét. Ázsiai növényi összetevőket tartalmaz, finomítja a bőr szerkezetét és egységesíti az arcszínt.
Használata: Arctisztítás után 2 cseppet tegyél az arcodra, és gyengéden masszírozd a bőrbe. Minden bőrtípusra ajánlott, különösen 40 év felett, vagy száraz bőrre.

Ja Saeng Esszencia 8ml
A The History of Whoo vezető sikerterméke, mely megoldást jelent szinte az összes bőrproblémára.
Sejt regeneráló, ránctalanító, hidratáló, bőrfeszesítő hatású. Biztosítja a bőr vitalitását, erősíti a védelmi rendszerét, és lehetővé teszi, hogy a bőr saját magát erősítse, gyógyítsa meg, ezáltal hosszútávra megoldást nyújt.
Használata: A Bőrkiegyensúlyozó használata után a szükséges mennyiséget (kb. egy borsónyi) egyenletesen oszlass el az arcon, és finom nyomással masszírozd a bőrbe a teljes beszívódásig.

Jinyul Lotion 20ml
Minden bőrtípusra alkalmas könnyű folyékony hosszan tartó hidratáló. Ázsiai gyógynövényekkel táplálja a bőrt, kiegyensúlyozza a bőr PH értékét, és ragyogóvá teszi a bőrt.
Használata: Néhány cseppet egyenletesen oszlass el az arcodon, és finoman masszírozd a bőrbe. Minden bőrtípusra ajánlott, különösen 40 év felett, vagy száraz bőrre.

Jinyul Arckrém 10ml
Gazdag arckrém ázsiai növényi összetevőkkel a ragyogó bőrért. Használatával a bőr feltöltődik, mélyen és hosszan hidratál.
Használata: A szükséges mennyiséget enyhe nyomással maszírozd az arc és a nyak bőrébe. Különösen 40 év felett, vagy száraz bőrre ajánlott.

 


Írj véleményt