It's Skin Hialuronsavas hidratáló arcmaszk
1976

It's Skin Hialuronsavas hidratáló arcmaszk

Tedd üdévé és hidratálttá a vízhiányos és élettelen bőrt! Ez a hialuronsavas fátyolmaszk bőséges nedvességgel látja el a bőrt, megerősíti vízmegtartó képességét, a C-vitaminban gazdag acerola és áfonya kivonat pedig élénkebbé és ellenállóbbá teszi a bőrt a környezeti hatásokkal szemben.

390 390 Ft

Elérhetőség: Raktáron

Lépj szintet a bőröd hidratáltsága és vitalitása terén!

Az It’s Skin hialuronsavas arcmaszkja nem csak nedvességgel látja el a bőröd, de C-vitamindús összetevői élénkebbé és ellenállóbbá is teszik azt! 

Vízzáró réteget képez, így segít megerősíteni a bőr vízmegtartó képességét, hosszantartó hidratáltságot biztosítva egész nap. 

Úgy alkották meg, hogy maximalizálja a bőrben lévő nedvességet a benne lévő hidratáló komponensek és hialuronsav által, így rugalmasabb bőrt, és selymesen puha tapintást eredményez.

Az acerola és áfonya kivonat tartalma C-vitaminban gazdag, amely hatékony antioxidánsként erősíti a bőr saját védekező képességét, tisztább és élénkebb bőrt eredményezve.

its-skin-hialuronsavas-hidratalo-vonal

Használata:  Arctisztítás és tonizálás után hajtogasd szét a maszkot és simítsd az arcodra, hogy jól illeszkedjen. 15-20 perc múlva távolítsd el a maszkot, és finom ütögető mozdulatokkal segítsd a maradék hatóanyag beszívódását. 

Kiszerelés: 1db fátyolmaszk /17g

its-skin-hialuronsavas-hidratalo-arcmaszk

alkalmazasi-sorrend

Összetevők:

Water, Glycerin, Glycereth-26, Dimethicone, Bis-PEG-18 Methyl Ether Dimethyl Silane, Hydroxyethyl Acrylate/​Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Malpighia Emarginata (Acerola) Fruit Extract, PEG-11 Methyl Ether Dimethicone, Ethylhexyl Isononanoate, Portulaca Oleracea Extract, Vaccinium Angustifolium (Blueberry) Fruit Extract, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, PPG-26-Buteth-26, Caprylyl Glycol, Carbomer, Triethanolamine, Ethylhexylglycerin, Fragrance, Tocopheryl Acetate, Sodium Hyaluronate, Disodium EDTA, Hibiscus Sabdariffa Flower Extract


Írj véleményt