A különleges körmök elegánssá és egyedivé teszi a megjelenést, ám sokak számára nincs lehetőség hetente több órát tölteni a manikűrösnél, ezt a problémát hivatott megoldani a körömmatrica. Tökéletes alternatíva műköröm helyett.
A körömmatrica azok számára is megoldást nyújt, akik nem szeretnek körömlakkal pepecselni, illetve nem bírják a körömlakk sajátos illatát. A legtöbb körömmatrica hátránya, hogy egy nap után elkezd elválni a körömtől, valamint a tapadás érdekében mindenképpen szükséges alá és rá is fedőlakk.
Ezt a problémát oldották meg a körömmatrica új generációjával, mely mostantól a rendelkezésünkre áll. Ezek a körömmatrica típusok nem követelik meg a fedőlakkot, nem rongálódnak, napokon át pontosan ugyanolyan állapotban maradnak, mint a felhelyezés után.
Szemben a műkörömmel mindenki megtalálhatja az alkalomhoz, hangulatához illő mintát. Használata egyszerű. A körmök megtisztítása után fel kell ragasztani a matricákat, majd a kilógó részeket a mellékelt reszelővel el kell távolítani, azután a körömmatrica széleit még egyszer rá kell nyomni a köröm felületére és készen is van a különleges köröm!

A képekre kattintva láthatod a teljes választékot az adott típusból!

    A keresés nem hozott eredményt.