846

Labottach hűsítő tapasz

Hűsítő hatású tapasz, mely segít láz esetén, valamint csökkenti az injekciók, csípések után fellépő fájdalom és gyulladtság érzetet. Gyermekek és felnőttek is használhatják. Hatása akár 8 órán keresztül is érezhető.

Anyukák, túrázók, nyaralók nélkülözhetetlen társa!

720 720 Ft

Elérhetőség:Beszerzés alatt

Jelentkezés a termék elérhetőségének értesítésre, ha ismét készleten van

A hűsítő maszkot kifejezetten arra tervezték, hogy azonnali hűsítő hatást nyújtson gyermekeknél, felnőtteknél és állapotos nőknél fellépő enyhe láz esetén; illetve, hogy csillapítsa az injekciók beadása után fellépő fájdalomérzetet. Hidrogél tulajdonságú tapasz révén hidratáló, hűsítő hatással bír és enyhülést ad a bőrnek a víztartalma elpárologtatása által. A hűsítő maszk akár 8 órán át kifejti hatását és ragacsos felület hátrahagyása nélkül eltávolítható. (Különböző környezeti körülményektől függően más és más lehet a hatás maximális ideje.)  A hűsítő lap alkalmazása biztonságos, kényelmes, és a tapasz azonnal felhasználható, előhűtést , fagyasztást nem igényel. Gyengén savas pH-jának köszönhetően jól tapad a bőrhöz és nem irritálja azt.

Használat:
Miután eltávolítottad a tapasz hátuljáról a védőfóliát, helyezd a tapaszt a homlokodra, vagy bármely olyan területre, amelyet hűsíteni szeretnél. Zárd vissza a tasakot, ha a másik tapaszt nem használtad, hogy megelőzd a kiszáradását.

Minden tapasz egyszer használatos!

Ez a Labottach termék is orvostechnikai eszköz regisztrációval rendelkezik Magyarországon!

Kiszerelés: 2 tapasz/csomag


Írj véleményt