Missha fehéragyagos Konjac arctisztító szivacs
689

Missha fehéragyagos Konjac arctisztító szivacs

Megújult a fehér agyag kivonatot tartalmazó természetes konjac szivacs. Lágyítja és hidratálja a durva, érdes, vagy száraz bőrt, hogy visszanyerd az áhított baba-puhaságot.
A legérzékenyebb bőrt is irritáció nélkül tisztítja.

(Missha natural soft jelly cleansing puff - white clay)

1390 1 390 Ft

Elérhetőség:Beszerzés alatt

Jelentkezés a termék elérhetőségének értesítésre, ha ismét készleten van

Válaszd a fehér agyagot és irritáció nélküli arctisztítást ezzel a természetes konjac szivaccsal!

A fehér agyag, mint hidratáló, megakadályozza, hogy a bőr túl sokat veszítsen a nedvességtartalmából. Az agyag természetes ásványi anyagokat és tápanyagokat tartalmaz, hatékonyan tisztítja a bőrt, a nélkül, hogy irritálná.

A konjac szivacs az egyetlen természetes szivacs a valódi tengeri szivacsok mellett. Nagy magasságban terem, így rendkívül tiszta, szennyezőanyag-mentes.
A természetes ásványi anyagok alapvető tápanyagokkal látják el és töltik fel a bőrt. Irirritáció nélkül, hatékonyan és alaposan tisztít, a pórusok mélyéig hatol.
Egyedi, hálószerű felépítésének köszönhetően gyengéden masszíroz, serkenti a vérkeringést és az új sejtek növekedését. A mesh-net textil az egyik leghatékonyabb faggyútermelést szabályzó anyag.

Mindezekhez hozzájárul az áramvonalas formatervezés, amellyel könnyedén elérheted és alaposan megtisztíthatod az arc minden területét.
Használatával a bőr különösen puha, sima, üde és tiszta lesz. A finomabb bőrrészeket sem károsítja, ezért nagyon érzékeny bőrűek is használhatják.

Használat:

Missha_feheragyagos_konjac-arctisztito_szivacs3
Mielőtt használni kezded, áztasd át alaposan vízzel a szivacsot. Önmagában is hatékony tisztítószer, de ha arctisztítóval akarod használni, bőven elég, ha a megszokott mennyiség felével tisztítod az arcod. Finom, körkörös mozdulatokkal masszírozd a bőrödbe.
Ha végeztél, öblítsd ki a szivacsot és tedd jól szellőző, száraz helyre, hogy legyen ideje megszáradni a következő használat előtt.
Naponta kétszer is biztonságosan használható.
1-3 havonta, vagy amikor a szivacs megfárad, érdemes lecserélni.

Termék eredeti neve: Missha Natural Soft Jelly Cleansing Puff - white clay

Méret: 7,5 cm

 


Írj véleményt