Missha SOS lifting maszk
1545

Missha SOS lifting maszk

Missha SOS lifting maszk az állkapocs mentén megereszkedett bőr feszesítésére, erősítésére. Segít a megereszkedett bőr rugalmasságának növelésében, az arc határozottabb kontúrjának elérésében. A peptidek és a koffein javítják a megereszkedett bőr szerkezetét, a kollagén pedig elaszticitását növeli.

790 790 Ft

Elérhetőség: Raktáron

Az állkapocs mentén megereszkedett bőr az arcot nagyítja, öregíti. A Missha SOS lifting maszk segít a megereszkedett bőr feszesítésében, az arc határozottabb kontúrjának elérésében. 

Az emelő hatást egyszerre fejti ki az állkapocs mentén és a nyaknál. Az elasztikus maszk a füleknél rögzítve fedi le a kezelendő területet. 

A peptidek és a koffein erősíti a megereszkedett bőrt, a kollagén pedig a rugalmasságát növeli. 

Használat

  1. Arctisztítás előtt tonerrel készítsd elő a bőrt
  2. Csomagold ki a maszkot, és távolítsd el a védőfóliát
  3. Középről, az áll felől indulva oldalra húzd szét a maszkot az arc kontúrját követve, hogy a füleknél rögzíteni tudd
  4. Hagyd fenn  15-20 percig
  5. Ezután vedd le, és finoman paskolva segítsd a maradék esszencia felszívódását

Kiszerelés: 1db

 

 

Összetevők:

Water/Aqua, Glycerin, Polyvinyl Alcohol, Gelatin, Sodium Polyacrylate, PVP, Ethyl Hexanediol, Water/Aqua, Butylene Glycol, Acetyl Hexapeptide-8 (500ppm), Phenoxyethanol, Disodium EDTA, Titanium Dioxide, Phenoxyethanol, Tartaric Acid, 1,2-Hexanediol, Xanthan Gum, Caffeine, Betaine, Fragrance/Perfume, Adenosine, Aluminum Glycinate, Hydrolyzed Collagen, Isomerized Safflower Glycerides, Glycerin, Water, Polysorbate 80, Lecithin, Lysolecithin, Sodium Hyaluronate


Írj véleményt