1157

Missha Super Aqua Ice Tear Skin toner

Ice Tears (Jég könnyek) - Gleccservíz a világvégének is nevezett Patagónia tisztaságával és érintetlenségével a Missha Super Aqua Ice Tear termékekben. Bőséges nedvességgel és energiával tölti fel a bőröd!

Egységár: 19 Ft/ml
3480 3 480 Ft

Elérhetőség: Raktáron

Tiszta és érintetlen gleccservízzel készülő toner, amely az arcmosás utáni száraz érzést azonnal megszünteti, és előkészíti a bőrt a következő lépéshez. 

 Az érintetlen gleccservíz bőségesen tartalmaz oldott ásványi anyagokat,  elősegítve a bőr mélyebb rétegeinek hidratáltságát is. 

Az egészséges bőrsejteket körülvevő vízmolekulákkal megegyező a felhasznált gleccservíz molekula struktúrája, stabil szerkezetével elősegítve a sejtek immunitását.

Finoman behatol a bőrbe, és segít puhává varázsolni és fenntartani a vízháztartás egyensúlyát. 

Missha Super Aqua Ice Tear

Főbb összetevők:

Gleccservíz A Chilei Patagónia - emberek által ezer évek óta érintetlen - olvadó gleccsereiből kialakult vízesésből.  Bőséges kalcium és magnézium tartalma jótékony egyensúlyt hoz létre a bőrben. 

Ice plant (Jég Növény) víz: A növény száraz helyeken, sivatagokban is képes megélni, mivel különleges hólyagos szerkezetű sejtjeivel képes nedvességet magába zárni. Esszenciális ásványi anyagokkal és vitaminokkal segíti elő a szép bőrképet.

Mélytengeri víz Polinézia vulkáni kőzetből és koralltelepekben gazdag vidékéről. Bőséges ásványi anyagokkal táplálja a bőrt.

Laminaria Saccharina (barna moszat) azonnali hidratáló hatású a bőrre.

Használat: arcmosás után vattapamaccsal vagy a kezeddel vidd fel az arcodra a kívánt mennyiséget, és finoman paskolva segítsd felszívódni a bőrbe. 

A  sorozatot ebben a sorrendben használd:

Missha Super Aqua Ice Tear használat

Kiszerelés: 50ml

Összetevők:

Water, Butylene Glycol, Glycerin, Pentylene Glycol, Water, PEG/PPG-17/6 Copolymer, Phenoxyethanol, Propanediol, Panthenol, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Betaine, Octyldodeceth-16, Pyrus Malus (Apple) Fruit Water, Fragrance(Parfum), Arginine, Carbomer, Disodium EDTA, Ethylhexylglycerin, 1,2-Hexanediol, Sea Water, Mesembryanthemum Crystallinum Extract, Laminaria Digitata Extract, Sodium Hyaluronate, Polyglutamic Acid, Laminaria Saccharina Extract, Spirulina Platensis Extract, Nelumbo Nucifera Flower Extract, Prunus Mume Fruit Extract, Lactic Acid, Citric Acid.


Írj véleményt