PAXMOLY Real Collagen arcmaszk
2138

PAXMOLY Real Collagen arcmaszk

Megereszkedett a bőröd? Ez a kollagénnel dúsított maszk segít neked abban, hogy az arcbőröd újra puha és feszes legyen. A kollagén a bőrben leggyakrabban előforduló proteinfajta, amely a bőr elaszticitásáért is felel. A tápláló formula tömörebbé teszi a bőrt és csordultig tölti nedvességgel.

430 430 Ft

Elérhetőség: Raktáron

Kollagénnel a feszes és hidratáltan ragyogó bőrért!

A PAXMOLY kollagénes arcmaszkja javítja a bőr rugalmasságát. Gazdagon hidratálja a bőrt, így az puhább és feszesebb lesz. A kiemelt tisztaságú eszencia gyengéd összetevőkkel készül és mélyen behatol a bőrbe.A selymes textúrájú cellulóz anyagú maszk magasfokú vízmegtartó erővel bír, könnyen rásimul és jól tapad a bőrhöz, így maximalizálva a hatóanyagoknak és a nedvesség felszívódását.

Mentes 14 vitatott összetevőtől!

Bőrtónus kiegyenlítő, olaj-víz egyensúlyt támogató niacinamidot és kollagéntermelést serkentő adenozint is tartalmaz.

Kollagén: a bőrben leggyakrabban előforduló protein fajta, amely bőr rugalmasságáért felelős.

Használata: Arctisztítást követően készítsd elő a bőrt tonerrel. Felbontás előtt rázd meg a tasakot, hogy az eszencia egyenletesen terüljön el a maszk anyagán. Bontsd ki a tasakot, hajtogasd szét és simítsd az arcodra a maszkot. Hagyd hatni 10-20 percig, majd távolítsd el. A bőrön maradt eszenciát finoman ütögesd a bőrbe.

Kiszerelés: 1 db arcmaszk (25ml)

Paxmoly-real-collagen-arcmaszkkoreai-kozmetikum-alkalmazasi-sorrend

Összetevők:

Water, Glycerin, Niacinamide, Carbomer, Triethanolamine, Disodium EDTA, Hydroxyethylcellulose, Betaine, Sodium Hyaluronate, Polysorbate 20, Collagen Extract(25mg), Panax Ginseng Callus Culture Extract, Illicium Verum (Anise) Fruit Extract, Lactobacillus/Soybean Ferment Extract, Adenosine, Phenoxyethanol, Fragrance


Írj véleményt