PURITO DermHA-3 folyadék
2196

PURITO DermHA-3 folyadék

Hozd helyre a zsírosodásra hajlamos, dehidratált bőrt! A DermHA-3 folyadék panthenollal és hialuronsavval teszi újra rugalmassá a bőrt. A háromféle hialuronsav gazdagon hidratál, a B5-provitamin, vagy panthenol erős bőrvédő hatásával segít a bőrben tartani a nedvességet így halványítja a finom ráncokat.

Egységár: 32 Ft/ml
6450 6 450 Ft

Elérhetőség: Raktáron

Rugalmatlan, vízhiányos, zsírosodásra hajlamos bőrre, melyen már láthatóak a finom ráncok.

A DermHA-3 folyadék hármoféle molekulatömegű hialuronsavat tartalmaz. Megemeli a bőr vízmegtaróképességét, növeli a bőr hidratátsági szintjét. A panthenollal gazdagított formula erősíti a bőrt és nagy mennyiségű, bőséges folyadékot biztosít a számára, hogy az visszanyerje rugalmasságát. A bőr elaszticitása nagymértékben javul, így a ráncok láthatósága is csökken.

Nátium-hialuronát: (a hialuronsav sója) apró molekulaméret jellemzi, így mélyen a bőrbe hatolva fejti ki hatását. Visszaállítja a bőr optimális hidratáltsági szintjét, így a bőr élettelibb és egészségesebb megjelenésű lesz. A bőr megfelelő nedvesség szintjének beállitásával a ráncok is halványodnak, a hialuronsavnak hála a bőrkép is simább lesz.

A pantenol vagy B5-provitamin egy hidratáló és a bőr gyulladásos folyamatait gátló összetevő, amely védi a bőrt. Támogatja a bőr vízmegtartó képességét, így segít megakadályozni a túlzott nedvességvesztést így a bőr kiszáradását.

Bőrbarrier erősítő, bőrkondicionáló Centella-kivonatokat (Madecassoside; Asiaticoside , Madecassic Acid, Asiatic Acid) is tartalmaz.

100% újrahasznosított csomagolásban.

Használat: Használd a tonert rögtön arctisztítás után, amikor a bőr még kissé nedves, majd használj utána szérumot és hidratáló krémet, hogy megőrizd és a bőrbe zárd a nedvességet. Használhatod arcpermetként. Ez esetben töltsd át a toner egy részét egy tiszta szórófejes üvegcsébe és vidd magaddal napközben is.

Kiszerelés: 200ml

PURITO DermHA-3 folyadék  - leiraskoreai-kozmetikum-alkalmazasi-sorrend

Összetevők:

Water, Panthenol (strengthens skin barrier), Butylene Glycol (humectant), 1,2-Hexanediol (solvents), Sodium Hyaluronate (humectant); Hydrolyzed Hyaluronic Acid (humectant), Glycerin (humectant); Caprylyl Glycol (skin-conditioning agent), Pentylene Glycol (skin-conditioning agent); Glyceryl Glucoside (moisturizing agent), Dipotassium Glycyrrhizate (skin protectants), Allantoin (skin-conditioning agent), Disodium EDTA (chelating agent), Malachite Extract (skin-conditioning agents); Madecassoside (strengthens skin barrier); Asiaticoside (skin-conditioning agent), Madecassic Acid (skin-conditioning agent), Asiatic Acid (skin-conditioning agent), Sodium Acetylated Hyaluronate (humectant).


Írj véleményt