Pyunkang Yul arctisztító hab
2177

Pyunkang Yul arctisztító hab

Ez a gyengéd, de erős tisztító hatású arctisztító hab természetes növényi - kivonattal készült, amely nagyon hatékony tisztítást tesz lehetővé. Ragadós állagának köszönhetően szinte magába szippantja a pórusokba szorult szennyeződéseket és faggyút is, amit öblítéskor könnyen eltávolít a bőrről.

Egységár: 27 Ft/ml
3990 3 990 Ft

Elérhetőség:Beszerzés alatt

Jelentkezés a termék elérhetőségének értesítésre, ha ismét készleten van

Ez a lemosó szinte kiszippantja a pórusokba tapadt szennyeződéseket!

A gyengéd, de nagy tisztító erővel bíró lemosó hab sok kényeztető buborékkal és természetes növényi - kivonat tartalommal nagyon hatékony tisztítást tesz lehetővé. Ragadós állagának köszönhetően szinte magába szippantja a pórusokba rakódott szennyeződéseket és faggyút is, amit öblítéskor könnyen eltávolít a bőrről. Az arcbőr újra tiszta és friss lesz, ám mégsem szárad ki, mint az az átlagos lemosók esetében gyakori. Minden bőrtípusra ajánlott.

A PKY termékek az európai szabályoknak is megfelelve állatkísérlet-mentesek.

Használata: Tégy megfelelő mennyiségű terméket a kezedbe és vidd fel a száraz arcbőrre a kezed segítségével. (Használd a tenyered hogy kicsit eloszlasd a lemosót) Kis víz hozzáadásával képezz dús habot, majd langyos vízzel öblítsd le.

Kiszerelés: 150ml

Összetevők:

Saposhnikovia Divaricata Root Extract, Glycerin, Myristic Acid, Lauric Acid, Potassium Hydroxide, Stearic Acid, Cocamidopropyl Betaine, Beeswax, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Glycol Distearate, Lauramide DEA, Glyceryl Stearate SE, Sodium Polyacrylate, Glyceryl Caprylate, Fragrance


Írj véleményt